Importanta crearii unui magazin online

In ultimii ani, in Romania, s-a observat o crestere considerabila a magazinelor online, fapt pentru care utilizatorii internetului au parte de mult avantaje privind acest lucru.

In primul rand, in momentul de fata, orice persoana poate vedea si cumpara un produs sau mai multe direct pe internet, urmand ca intr-un interval de timp scurt (1-2 zile) sa ii fie livrat chiar acasa. Din acest motiv detinatorii acestor magazine au castiguri impresionante.

In al doilea rand, ca si utilizator, a vedea un intreg raion sau sortiment de produse intr-un timp record reprezinta un mare avantaj. Nu mai este neaparat nevoie sa stam zeci de minute intr-un magazin doar pentru a gasi un produs care ne place (fie articol vestimentar, produs electric/electronic si asa mai departe), ceea ce ne face sa ne bucuram de faptul ca putem salva foarte mult timp.

Totodata, detinatorii magazinelor online din Romania dispun de foarte multe avantaje avand un astfel de afacere, o agentie de web design putand crea un astfel de magazin online in foarte scurt timp. Mai jos puteti vedea unele dintre avantajele pe care le castigati cand creati un magazin de acest tip.online-shop

– personalul pentru intretinerea magazinului este mult mai redus, deci clar si costurile sunt mai scazute, ceea ce ii face pe antreprenorii din mediul online sa se bucure de acest lucru si sa ramana cu mai mult profit.
– magazinul este deschis constant, fara intrerupere, ceea ce ii face pe clienti sa poata comanda la orice ora, deci clar reprezinta un avantaj daca stam sa ne gandim la un numar de clienti mai ridicat.
– fata de magazinele din offline, chiria este una infima, mai exact costurile reprezinta gazduirea online respectiv reinnoirea domeniului web.
– antreprenorii au avantaje in ceea ce priveste sortarea produselor pe diferite categorii, compararea preturilor si selectarea unor crieterii dupa care clientii pot gasi produsele. Acest lucru ii fac pe clienti fericiti, deci evident si detinatorii site-urilor de tip vor fi bucurosi.
– persoanele prefera sa stea pe scaun, acasa sau la birou si sa comande produse fara a fi nevoite sa se plimbe si sa mute caruciorul, asadar acesta implica un avantaj in ceea ce priveste profitul unui magazin online.
– feedback-urile pe diferite website-uri cu privire la diverse produse pot trimite clienti la magazinul dvs. mai usor deoarece distanta este de doar un click.

Pentru a creea un magazin online nu este nevoie sa aveti cunostinte foarte mari in utilizarea internetului (atunci cand va permiteti si doriti sa platiti pe altcineva sa va ajute), insa, daca detineti deja cunostinte in administrarea si crearea unui website puteti salva investitii foarte ridicate.

Exista diferite platforme pe care puteti rula un site de tip e-Commerce, fie cu plata sau fara, dar cel mai usor, in cazul in care aveti produse intr-un numar mai restrans, va puteti folosi de WordPress – platforma de blogging, dar care in ultimii ani au fost dezvoltate diferite interfete si plugin-uri specifice acestor magazine.

Daca doriti sa va creati un magazin pe aceasta platforma veti putea salva foarte mult timp deoarece se gasesc foarte multe design-uri deja create, tot ce trebuie doar este sa le cumparati.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s